OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ KAPSAMINDA KURSİYERLERİMİZ SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANDILAR...

Okuma yazma seferberligi kapsaminda okulumuzda yetiskinlere yonelik  acilan  okuma yazma kursumuzu on alti kursiyer basari ile tamamlayarak, sertifikalarini almaya hak kazandilar...Sinif ogretmenimiz Hatice Akova  kursiyerlerinin okuma yazmayi ogrendikleri icin cok mutlu oldugunu belirtti.  Okul Mudurumuz Oznur Ozkantar kursiyerlerimizi okulumuzda Milli Egitim Bakanligi nezdinde acilan      z kutuphanemizi gezdirerek tanitti...Ogretmenimiz ve kursiyerlerimiz son derslerini kutuphanede.  hep birlikte kitap okuyarak tamamlamis oldular... Okul mudurumuz Oznur Ozkantar tum kursiyerlerimizin kendilerini gelistirebilmeleri icin her zaman kutuphanemize gelebileceklerini belirterek, kursiyerleri kitap okumaya davet etti...Kursiyerler ise bu davetten oturu okul mudurumuze  tesekkur ederek, kitap okuma gunleri yapma karari aldiklarini, ayni zamanda  Ikinci basamak kursu  istediklerini belirttiler... Kursiyerlerimize ozveri ile kursa devam ederek, ustun bir performans sergiledikleri.icin tesekkur eder, hayat boyu basarilarinin devamini dileriz.

06-05-201806-05-201806-05-201806-05-201806-05-201806-05-201806-05-2018