Gökçe Karataş İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan; yeniliklere açık; ileri görüşlü; etik değerlere sahip bireyler yetiştiren bir kurum olabilmektir.

Misyon: Öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen; insanları, doğayı ve hayvanları seven; kendisiyle barışık; bilgiye ulaşmayı bilen; pozitif enerjiye sahip; sorumluluk bilincine varmış; kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren; sağlam karakterli öğrenciler yetiştirmek için sevgiyle, ilgiyle, bilgiyle ve sürekli gelişen teknolojiyi izleyerek çalışmaktır.

Başarılar: Vatanını, milletini, bayrağını seven; okula görev bilinci ile değil, sevgiyle gelen; kendisi ile barışık; sorunların değil, çözümlerin parçası olan öğrenciler yetiştirmek.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09.00-14.40
Isınma: Kalorifer/Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gokcekaratas.meb.k12.tr

Adres - Naci Çakır Mahallesi Sinan Caddesi No64 06450 ÇankayaAnkara

Toplantı Salonu :1

Yerleşim Yeri - Merkezi konumdadır.

Adres - Naci Çakır Mahallesi Sinan Caddesi No64 06450 ÇankayaAnkara

Ulaşım Sinan Caddesi üzerinde işleyen toplu taşıma araçları(Her 15 dakikada bir)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızılay´a yaklaşık 5 km